Online kursevi nemačkog

ONLINE KURSEVI NEMAČKOG JEZIKA

Naša stranica online kursevi nemačkog jezika vam nudi A1, A2, B1 i B2 kurseve. Posle teksta možete pogledati koji online kursevi engleskog su u ponudi i klikom na njih dobićete punu informaciju o ceni kursa, fondu časova i sl. Primamo i polaznike iz inostranstva.

Online kursevi stiču sve veći broj poklonika. Nekada je teško usvojiti neku inovaciju, ali za sve postoji prvi put. Svi koji su jednom probali da uče jezike online, stekli su novo iskustvo i vrlo brzo su uvideli sve prednosti online nastave.

Prva prednost je da ne morate da gubite vreme u prevozu i gužvama u gradu da bi ste došli do učionice. Druga prednost je da iz udobnosti svog doma možete da pratite nastavu gotovo kao da ste i u učionici. Treća prednost je da učenje jezika online nije previše zahtevno što se tiče tehničkih uslova. Sva predavanja, vežbe i zadaci se mogu efikasno uraditi i online.

online kursevi nemačkog - slika online nastave

Za držanje online nastave koristi se program Zoom koji se jednostavno instalira na računaru i isto tako je jednostavan za upotrebu. Sve što trebate da uradite je da kliknete na link za čas koji vam je predavač poslao i posle toga sve se odigrava automatski.

 Naši online kursevi nemačkog jezika se pridržavaju  CEFR skale (Common European Framework of Reference for languages).  CEFR skala ima šest stepenika. Prvi stepenik je A1 i on podrazumeva da je polaznik početnik. A2 nivo podrazumeva znanje koje se ne može oceniti kao početničko, već kao osnovno znanje. B1 i B2 nivoi su srednji nivoi, a C1 i C2 su napredni nivoi.

online kursevi nemačkog jezika - slika CEFR skale 

CEFR skala može biti veoma korisna kada pišete svoj CV budući da možete precizno da ukažete na svoj nivo poznavanja jezika.

 

za više informacija kliknite na kurs.
Scroll to Top