MS office online kursevi

MS OFFICE ONLINE KURSEVI – KURSEVI U UČIONICI

Naša stranica MS office online kursevi vam nudi Kurs računara, MS Excel, MS Word, MS Powerpoint i Internet. Posle teksta možete pogledati naše kurseve u ponudi i klikom na njih dobićete punu informaciju o ceni kursa, fondu časova i sl.

Neko ko želi da nauči ceo paket MS office, može da upiše naš kurs računara. Ukoliko želite da posvetite posebnu pažnju nekom programu iz MS office paketa, onda možete da upišete kurs za Excel, kurs za Word ili kurs Excel i Word.

Zašto su popularni MS office online kursevi?

Kao prvo, MS offic paket je jedan od osnovnih alata u poslovnom svetu za čuvanje, obradu i prezentaciju informacija. Samim tim u oglasima za posao često ćete videti da je poznavanje MS office paketa obavezan uslov za dobijanje posla.

Kao drugo, online kursevi pružaju udobnost, ne morate da trošite vreme na put i možete iz udobne pozicije da nešto korisno naučite. Online demonstracija preko Zoom-a, besplatnog i jednostavnog programa, može da vam obezbedi da vizuelno pratite rad predavača na ekranu i da komunicirate na času.

ms office online kursevi - logo ms office 

MS office online kursevi trebaju da vam obezbede znanje koje će vam omogućiti efikasan rad na poslu, ali to znanje možete koristiti i van posla, za npr. organizovanje svojih kontakata, kalkulacije, pisanje CV-a ili diplomskog rada. 

WINDOWS – deo MS office paketa

ms office online kursevi - logo windows

Operativni sistem MS Windows je duh u mašini koji joj daje život. Bez operativnog sistema vaš računar je beskoristan.  MS office online kursevi će vam pružiti dovoljno znanja da možete organizujete svoj rad na računaru na efikasan i produktivan način.

EXCEL – deo MS office paketa

ms office online kursevi - slika logo excela

Neko ko završi MS office onine kurseve, a posebnu pažnju posveti Excelu, nikada neće posegnuti za kalkulatorom. Rad sa ciframa u Excelu je mnogo lakši, udobniji i tačniji način.

Excel tabele su osmišljene tako da lako možete da organizujete svoje numeričke podatke, unesete formule preko kojih ćete na brz način da dobijete analitičke pokazatelje i izvršite potrebne kalkulacije. Excel nije težak program za učenje i za relativno kratko vreme možete da se obučite za efikasan i produktivan rad sa tabelama i proračunima.

WORD – deo MS office paketa

MS office online kursevi - logo word

Ranije su ljudi za kucanje teksta koristili pisaće mašine i postojalo je posebno zanimanje daktilograf. Od kako su se pojavili personalni računari i program za obradu teksta Word, nestalo je to zanimanje daktilograf i svako za kratko vreme može da se obuči da otkuca i pripremi tekst koji će izgledati uredno i profesionalno. MS office online kursevi pod obavezno imaju i obuku za Word koja će vam pomoći da dobro savladate taj alat za obradu teksta i da možete samostalno da uredite i spremite tekst koji će izgledati baš prema vašim željama.

POWERPOINT – deo MS office paketa

MS office online kursevi - logo powerpoint

Kada želite da napravite neku interesantnu prezentaciju koja će da drži pažnju publike, onda ćete sigurno izabrati Powerpoint kao pravi softver za to. MS office online kursevi obavezno obuhvataju i ovaj softver za prezentacije i u našem Kursu računara – MS office paket možete naučiti kako da pravite upečatljive prezentacije.

za više informacija kliknite na kurs.
Scroll to Top