Online kursevi engleskog

ONLINE KURSEVI ENGLESKOG

Naša stranica online kursevi engleskog vam nudi A1, A2, B1 i B2 kurseve. Posle teksta možete pogledati koji online kursevi engleskog su u ponudi i klikom na njih dobićete punu informaciju o ceni kursa, fondu časova i sl. Primamo i polaznike iz inostranstva.

Online kursevi su postali veoma popularni u poslednje vreme i to ne samo zbog globalne pandemije već i zbog udobnosti koju pružaju. 

Online nastava vam štedi vreme zato što ne morate da putujete do mesta gde se održava nastava i veća je fleksibilnost, budući da ne morate da čekate na termine kada je slobodna učionica.

Online kursevi engleskog imaju časove koji se održavaju uz pomoć besplatnog programa Zoom, koji svako može instalirati sa interneta, bilo na svoj računar ili na svoj mobilni telefon. Predavač pred početak časa šalje na vaš mail link za online čas i klikom na taj link vi možete pristupit online času. Sve je vrlo jednostavno.

Za polaznike u ponudi su online kursevi engleskog za početni nivo (A1 i A2) i srednji nivo (B1 i B2). Naši kursevi su organizovani prema CEFR skali (Common European Framework of Reference for languages). CEFR je na engleskom skraćenica za Zajednički evropski referentni okvir za jezikeCEFR skalu  možemo zamisliti kao stepenice, gde je najniža prva stepenica A1 nivo predviđena za apsolutne početnike, a poslednja šesta stepenica C2 nivo obuhvata one kojima je engleski jezik na nivou nekoga kome je to maternji jezik. 

kursevi engleskog slika nivoa engleskog CEFR 

Preporuka je da kada u svom CV-u navodite koje jezike znate koristite CEFR skalu. Tako ćete poslodavcu dati mnogo precizniju informaciju o svom znanju jezika.

Naši online kursevi engleskog jezika se pridržavaju okvira koji nudi CEFR skala.

ONLINE KURSEVI ENGLESKOG ZA POČETNIKE A1 I A2 

Za A1 nivo jezika imamo online kurs engleskog A1.  Fond jedinstvenih reči je oko 500. Neko ko je izgubio samopouzdanje tokom školovanja, ima priliku da na ovom kursu, koji ima drugačiji pristup, ponovo krene u osvajanje znanja koje će mu biti potrebno kako na poslu, tako i tokom putovanja.

Za A2 nivo imamo online kurs engleskog A2. Neko ko više nije apsolutni početnik, ali još uvek nije siguran da li bi mogao da se snađe u razgovoru sa stranicima u nekim svakodnevnim situacijama, na ovom kursu će utvrditi i proširiti svoje znanje engleskog jezika. Fond jedinstvenih reči je oko 1000.

ONLINE KURSEVI ENGLESKOG ZA SREDNJI NIVO B1 I B2

Za B1 nivo imamo online kurs engleskog B1. Ovaj nivo je za nekog ko više nije početnik i želi da napreduje u poznavanju engleskog jezika. Neko ko je na ovom nivou poznavanja engleskog jezika može da razume i govori o temama koje se tiču posla, odmora, škole, o svojim planovima i sl.  Neko ko je na ovom nivou morao bi da poznaje oko 2000 reči. O značaju ovog nivoa, može da vam ukaže i činjenica da je u V.Britaniji jedan od uslova da dobijete državljanstvo i poznavanje engleskog jezika na nivou B1.

Za B2 nivo imamo online kurs engleskog B2. Neko ko je na ovom nivou može spontano da razgovara sa strancima kojima je engleski jezik maternji o širokom broju tema. Ukupan broj reči koje polaznik mora da zna na ovom nivou je oko 4000. Mnogi univerziteti u V.Britaniji traže B2 sertifikat kao uslov za upis.

Engleski jezik ima oko 170.000 reči, ali da bi ste mogli da čitate novine ne treba vam više od 4.000 jedinstvenih reči. To znači da neko ko je na B2 nivou može bez problema da čita štampu na engleskom jeziku. 

online kursevi engleskog kursevi engleskog online kurs engleskog a2

U našim državnim školama engleski jezik je obavezan predmet i dugo godina se izučava. Neko bi mogao da pomisli da onda naši online kursevi engleskog jezika nisu potrebni. Međutim, budući da se engleski u školama izučava u velikim grupama, da nastavnici ne mogu da posvete pažnju svakom učeniku ponaosob i da se na časovima prevelika pažnja poklanja gramatici, mnogi učenici su zbog takvog pristupa izgubili samopouzdanje i engleski jezik je za njih postao bauk. 

Naši online kursevi engleskog upravo trebaju da povrate samopouzdanje polaznicima i da posebnim pristupom koji kolokvijalno možemo nazvati konverzacijski engleski, učine engleski jezik lakim i zanimljivim za učenje.

Konverzacijski engleski znači da je tokom nastave akcenat na komunikaciji između predavača i polaznika i između samih polaznika.

Nastava na časovima je dopunjena domaćim zadacima koje definiše predavač. Gramatici se posvećuje dužna pažnja, ali se ona može izučavati i kod kuće, a na časovima je fokus na komunikaciji. Na taj način vreme na časovima se efikasno koristi, a vi manje plaćate za kurs.

Zašto takav pristup daje bolje rezultate? Verovatno ste čuli da kad je neko od vaših poznanika ili prijatelja proveo neko vreme u inostranstvu, posle toga je tečno govorio strani jezik. Tajna je u svakodnevnoj komunikaciji koju je upražnjavao, bilo tokom studiranja, ili na poslu, tokom prijateljskih poseta, u prodavnici, sa komšijama, u taksiju i sl. Tako se mnogo brže i lakše usvaja fond reči, pa i sama gramatika jezika.

kursevi engleskog slika kurs engleskog za početnike srećni studenti

 

za više informacija kliknite na kurs.
kursevi engleskog - slika svet engleskog jezika
Svet engleskog jezika
kursevi engleskog excel i word kurs kurs engleskog za početnike slika intervju

Zašto vaši online kursevi engleskog i zašto bi smo uopšte učili engleski jezik?

  • Engleski jezik je postao svetski standard za komunikaciju između stranaca.
  • Ako tražite posao to je obavezan uslov.
  • Ako ste zaposleni, poznavanje engleskog može da vam bude prednost i da vam olakša napredovanje u karijeri.
  • Ako radite u firmi koja je u stranom vlasništvu usko-stručno znanje više nije dovoljna preporuka. Bez solidnog znanja engleskog jezika teško da ćete moći da se zaposlite u takvoj firmi, a još teže da napredujete.
  • Ako želite kao turista da putujete po svetu, znanje engleskog jezika će vam biti od velike pomoći.
  • Ako želite da budete u toku sa stručnom literaturom, onda morate poznavati engleski jezik, budući da je većina takve literature ili originalno napisana na engleskom ili je prevedena na engleski.
  • Ako želite da koristite tone besplatnog sadržaja na internetu, to ćete moći ako poznajete engleski jezik.
  • Ako želite…
kursevi engleskog excel online kurs slika
Scroll to Top