KURS RAZGOVOR ZA POSAO NA NEMAČKOM

Kurs razgovor za posao na nemačkom jeziku je specijalizovan kurs i tiče se samo treninga veštine razgovora sa poslodavcem tokom intervjua za posao. Ako želite da radite u servisnom centru ili call centru koji se nalazi u nemačkom govornom području, ne morate da izvadite radnu vizu i da se preselite u Nemačku. Možete iz udobnosti svog stana da radite taj posao i da primate prilično visoku platu. Ako pak želite da radite u Nemačkoj, isto tako moraćete da obavite mnogo razgovora sa poslodavcima pre nego što nađete svoj posao snova. U Srbiji isto tako ima mnogo nemačkih firmi koje cene znanje nemačkog jezika i nije čudno ako od vas zatraže da razgovarate sa njima na nemačkom.

Cena: 14000 dinara;

Individualna nastava;

Fond časova: 14 školskih časova; Dinamika nastave je dva dvočasa nedeljno.

Nastava: uživo sa predavačem.

testiranje nivoa nemačkog jezika slika ikone testa

Test: Da bi ste znali na kom ste nivou znanja, uradili smo besplatan online test provere poznavanja nemačkog jezika. Možete proveriti svoje znanje nemačkog jezika klikom na naš link -> Test za nemački jezik.

Možete pogledati i ostale naše kurseve nemačkog jezika klikom na linkove niže:

Kurs nemačkog jezika A1

Kurs nemačkog jezika A2

Kurs nemačkog jezika B1

Kurs nemačkog jezika B2

Kurs nemačkog jezika C1

Individualni časovi nemačkog jezika

KURS RAZOVOR ZA POSAO NA NEMAČKOM – OPŠTA INFORMACIJA

Pored vaše biografije, CV-a, iskustva i obrazovanja veoma je važno kakav ćete utisak ostaviti na poslodavca tokom intervjua za posao. Ukoliko kandidati imaju slične kvalifikacije, onda će taj prvi utisak da odnese prevagu da li ćete dobiti posao ili ne. Sam razgovor za posao je stresan i kada razgovorate na maternjem jeziku, a još teže je kada morate da koristite strani jezik.

Međutim, imate sreće budući da ste na pravom mestu. Mi imamo bazu od 100 pitanja na nemačkom koja se najčešće koriste tokom razgovora za posao i naši stručni profesori vam mogu pripremiti za odgovore koji odgovaraju vašem CV-u, profesiji i obrazovanju. Upravo zato je ovaj kurs individualan, budući da svaki polaznik ima specifično obrazovanje, iskustvo, profesiju, pa samim tim će i odgovori i tok razgovora biti različit za različite ljude.

kurs razgovor za posao na nemačkom

Koja bi to bila najčešća pitanja koja postavljaju poslodavci? Navešćemo vam neka od tih pitanja.

„Warum haben Sie sich ausgerechnet bei uns beworben?“/ Zašto ste se javili na naš konkurs?

„Wie finden Sie unsere Stellenanzeige?“/Kako vam se sviđa naš oglas za posao?

Erzählen Sie mir ein wenig über sich selbst./ Recite mi nešto o sebi.

Was sind ihre starken?/ Koje su vaše jake strane?

Was haben Sie bisher beruflich gemaht?/Čime ste se do sada profesionalno bavili?

„Warum haben Sie sich für diese Ausbildung entschieden?“/Zašto ste se odlučili za ovo obrazovanje?

Welchen Nutzen konnten Sie aus Ihren Praktika ziehen?/Kakve ste koristi izvukli iz stažiranja?

Was hat Ihnen an Ihrem letzten Job besonders gut gefallen?/Šta vam se posebno svidelo na vašem prethodnom poslu?

Ako ste razumeli ova pitanja, pokušajte da date odgovore i to će vam biti dobar test da li ste spremni za razgovor ili vam treba još treninga.

kurs razgovor za posao na nemačkom - slika razgovora

Naši stručni profesori imaju individualni pristup i učiniće sve da vam pomognu da se dobro pripremite za razgovor i da date razumljive i detaljne odgovore o svojoj biografiji, obrazovanju, prethodnom radnom iskustvu, vašim planovima za budućnost i sl. Sve to može još dodatno da učvrsti vaše samopouzdanje koje je veoma važno da bi ste uverili poslodavca da ste vi prava osoba za taj posao.

Na internetu ima dosta besplatnog materijala koji vam takođe može biti od pomoći. Npr. možete na youtube naći neke zanimljive razgovore o poslu: https://www.youtube.com/watch?v=11BJb_sHFiw

Naši profesori vole da zadaju domaće zadatke i da vas stimulišu da učite i kod kuće, a ne samo na nastavi. To će vam dosta pomoći da bolje učite jezik, budući da učenje jezika traži određenu disciplinu i upornost.

slika poslovne žene u ofisu
ŽELITE DA UPIŠETE KURS RAZGOVOR ZA POSAO NA NEMAČKOM?

NAPIŠITE NAM:

Napišite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Scroll to Top