O NAMA

NAŠ STUDIO

KO SMO MI?

MI ORGANIZUJEMO POPULARNE KURSEVE

U savremenom svetu veoma je važno pratiti brze tehnološke promene i na vreme se prilagođavati globalnim promenama na tržištu rada. Formalno obrazovanje više nije dovoljno da bi ste bili uspešni u svojoj karijeri i zato je potrebno da kontinuirano usvajate nova znanja.

Ukoliko imate neke svoje predloge i sugestije molim vas da nas kontaktirate. Uvek smo spremni da razmotrimo i adekvatno odgovorimo na sve zahteve klijenata.

mi gradimo uspešan tim

Staramo se da u timu predavača imamo iskusne i dokazane kadrove koji umeju da prenesu svoja praktična znanja i iskustva polaznicima. Teorijska osnova je bitna, ali praktična nadogradnja je nezamenljiva posebno u savremenom dinamičnom svetu.

Ukoliko smatrate da ste jedan od takvih ljudi, molimo vas da nas kontaktirate i pošaljete svoj CV. Vrlo rado ćemo razmotriti svaki predlog za saradnju.

O nama slika

NAŠA VIZIJA

Efektna i inovativna obuka polaznika koja će im omogućiti osvajanje praktičnih znanja i uspešan napredak u svojoj karijeri.

NAŠA MISIJA

Povezati uspešne i ostvarene predavače iz poslovnog sveta koji imaju želju da prenose svoja znanja sa ambicioznim i perspektivnim polaznicima koji žele da osvoje praktična znanja i da drže korak sa aktuelnim trendovima u svojoj oblasti interesovanja.

NAŠI KLIJENTI

ŠKOLA SA MISIJOM
logo klijenta - crown of living
C&R CONSTRUCTION
logo klijenta arc monte
logo klijenta OTP banka
tehnoblok22 slika logo aerodrom ketering
Scroll to Top