Individualni časovi nemačkog jezika

Individualni časovi nemačkog jezika namenjeni su polaznicima koji žele da prilagode nastavu svojim željama i potrebama. Individualni časovi se održavaju online putem platforme Zoom.

Cena: 1.200 dinara za školski čas;

Fond časova: minimalni fond časova je 8 školskih časova mesečno;

Plaćanje: prilikom prijave.

Individualni časovi nemačkog jezika – kratak opis

Predavač će na prvom času utvrditi vaš nivo poznavanja jezika i na osnovu toga prilagoditi svoju nastavu vašim potrebama.

Polazici mogu da biraju teme, gradivo i udžbenike koje žele da nauče. Mogu i da izaberu program rada po našim kursevima A1, A2, B1 i B2. Na ovaj način nastava je u potpunosti prilagođena željama i potrebama samog polaznika.

individualni časovi nemačkog jezika - slika table

Učenje bilo kog jezika zahteva istrajnost i disciplinu. Zato veoma mali broj ljudi može samostalno da nauči jezik. Velikoj većini je potreban iskusan mentor koji može da ih usmerava i podučava kako bi što brže i lakše mogli da savladaju jezik.

Još jedna prednost individualne nastave je što možete slobodnije da dogovarate termine i da ih pomerate, što je mnogo teže kod grupne nastave. Na ovaj načim možete da prilagodite nastavu dinamici i terminima koji vama odgovaraju.

Budući da za nastavu koristimo aplikciju Zoom niže ćemo dati kratak opis tehničkih uslova.

Aplikaciju Zoom možete da instalirate klikom na sledeći link: https://zoom.us/support/download

Aplikacija Zoom je jednostavna za instaliranje i korišćenje. Kada vam predavač pošalje link za čas na email, dovoljno je samo da kliknete na taj link i da se uključite na čas. Ukoliko nemate instaliran program Zoom, automatski će se pokrenuti instalacija i posle toga bićete preusmereni na čas. Dakle, sve je jednostavno i automatski. Potrebno je da imate stabilan internet i lap-top ili desktop računar sa slušalicama i mikrofonom.

Klikom na linkove niže možete da pogledate naše ponuđene kurseve za grupnu nastavu:

Kurs nemačkog jezika A1 – kliknite ovde

Kurs nemačkog jezika A2 – kliknite ovde

Kurs nemačkog jezika B1 – kliknite ovde

Kurs nemačkog jezika B2 – klikni ovde

Kurs nemačkog jezika C1 – klikni ovde

Napišite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Scroll to Top