MS office kursevi

MS OFFICE KURSEVI – KURSEVI U UČIONICI

Naša stranica MS office kursevi vam nudi Kurs računara, MS Excel, MS Word, MS Powerpoint i Internet. Posle teksta možete pogledati naše kurseve u ponudi i klikom na njih dobićete punu informaciju o ceni kursa, fondu časova i sl. Nudimo vam izbor učionica ili ONLINE. Primamo i polaznike iz inostranstva.

MS office kursevi su postali veoma popularni. Veliki broj mali i srednjih firmi u potpunosti je oslonjen na te alate za čuvanje i analizu svojih podataka. Velike firme iako imaju i posebno prilagođene programe ipak za ad hoc zadatke koriste popularni MS office paket.

ms office kursevi - logo ms office 

Ako pogledate oglase za posao videćete da je poznavanje popularnog MS office paketa često obavezan uslov za dobijanje posla. Međutim, ako ste već zaposleni to ne znači da vam to znanje nije potrebno, upravo suprotno, poznavanje Microsoft programa Excel, Word, Powerpoint, kao i interneta može da vas učini mnogo efikasnijim i produktivnijim na poslu.

WINDOWS

ms office kursevi - logo windows

Operativni sistem MS Windows pokreće vašu mašinu i bez nje vaš aparat ne bi imao upotrebnu vrednost. Windows je poznat po svojim prozorima sa kojima je lako davati komande mašini. MS office kurs obuhvata Windows.

Dobro poznavanje Windows-a će vam omogućiti da lako i efikasno organizujete svoje programe, fajlove i foldere i samim tim budete produktivni na poslu.

EXCEL

ms office kursevi

Ukoliko trebate da nešto izračunate i to nije par brojeva, već su neki obimniji podaci, onda sigurno nećete posegnuti za kalkulatorom, već ćete koristiti Excel tabele. MS office kurs posebnu pažnju posvećuje Excelu.

Excel tabele su neprevaziđene kada su u pitanju proračuni i analiza podataka i taj program svakodnevno koriste preduzetnici, knjigovođe, bankari, inženjeri, naučnici itd.

WORD

kurs racunara - logo word

Word je ms office program za obradu teksta. Ako morate da napišete pismo, CV, diplomski rad ili izveštaj na poslu onda je Word nezamenljiv. Dobro poznavanje ovog programa će vam uštedeti dosta vremena i vaš tekst možete tako da uredite da izgleda profesionalno i uredno. MS office kurs pod obavezno vas uči korišćenju Worda.

POWERPOINT

ms office kursevi - ikona powerpoint

Ukoliko morate neki tekst da predstavite publici, onda će vam Powerpoint biti od velike koristi. On je osmišljen tako da možete da uredite svoju prezentaciju da bude zanimljiva i upečatljiva. Postoji stara izreka da slika govori više od hiljadu reči i upravo tim pristupom se služi MS Powerpoint sa svojim slajdovima. MS office kurs obuhvata i ovaj popularan alat za prezentacije.

 

za više informacija kliknite na kurs.
Scroll to Top