VIDEO KURSEVI

Klikom na karticu video kursa niže dobićete detaljnije informacije. U narednom periodu planiramo osim video kursa Excel, da postavimo i ostale kurseve MS office paketa- video kurs Word, video kurs PowerPoint i sveobuhvatni video kurs računara – MS office paket.

Video kursevi su vremenom postali veoma popularni. Razlog za to je udobnost i ušteda vremena i novca. Ukoliko imate internet vezu možete sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme da učite. Možete uvek da se vratite na prethodno gradivo i da sami birate tempo kojim ćete učiti.

Nudimo vam popularne kurseve sa video lekcijama koje imaju visok tehnički nivo kvaliteta slike i tona. Kada pošaljete sliku uplatnice na naš email: tehnoblok22@gmail.com, ili nas prosto obavestite putem emaila o uplati, mi ćemo vam poslati šifru na vaš email sa kojom se možete prijaviti tj. ulogovati na izabrani kurs i koristiti ga u narednih 3 meseca.

Jedino ograničenje je pristup kursu u trajanju od 3 meseca, budući da je to vreme više nego dovoljno da osvojite potrebno znanje na našim kursevima. Na taj način se sprečava neovlašćeno distribuiranje naših materijala i grubo narušavanje naših autorskih prava.

Možete pogledati uzorak naših video lekcija na našem Youtube kanalu: https://www.youtube.com/channel/UCLl5moMTVZCGoP5blXoDwaQ

Kursevi

Sortirati:
Scroll to Top