KURS BIZNIS ENGLESKOG JEZIKA

Kurs biznis engleskog jezika se deli na dva posebna kursa. Prvi kurs obuhvata od početnog do srednjeg nivoa (A1-B1)- BIZNIS 1, a drugi kurs je napredni (B2-C1) – BIZNIS 2.

BIZNIS 1 (A1-B1) NIVO

Cena: 12.000 dinara;

Specijalni popust: ako nastavite učenje upisom BIZNIS 2 nivoa dobijate 20% popusta;

Fond časova: 48 školskih časova;

Nastava: uživo sa predavačem;

BIZNIS 2 (B2-C1) NIVO

Cena: 12.000 dinara;

Cena sa popustom 20% ukoliko ste prošli BIZNIS 1: 9.600 dinara;

Fond časova: 48 školskih časova;

Nastava: uživo sa predavačem;

OPŠTA INFORMACIJA za kurs BIZNIS ENGLESKOG JEZIKA

Prvi čas: je besplatan i u toku njega predavač će utvrditi vaš nivo poznavanja jezika;

Grupa: 3-5 polaznika;

Vaš izbor: učenje u učionici (NBG, Milentija Popovića 32a) ili od kuće ( online );

Poklon uz kurs: top literatura – besplatne knjige za učenje i vežbanje na engleskom u pdf;

Sertifikat na kraju uspešno završenog kursa- posebno za BIZNIS 1 i posebno za BIZNIS 2;

Konsultacije: kako i šta posle završenog kursa;

Predznanje: za BIZNIS 1 dovoljno je predznanje na nivou A1, a za BIZNIS 2 potrebno je poznavanje engleskog jezika na nivou B1;

Ciljna grupa: za kurs biznis engleskog jezika su polaznici koji već rade u međunarodnom okruženju i često komuniciraju sa strancima, kao i oni koji planiraju da se zaposle u firmi koja ima saradnju u međunarodnom okruženju.

Možete pogledati i ostale naše kurseve klikom na linkove niže:

Kurs engleskog A1 (klikni ovde)

Kurs engleskog A2 (klikni ovde)

Kurs engleskog B1 (klikni ovde)

Kurs engleskog B2 (klikni ovde)

Kurs engleskog C1 (klikni ovde)

KURS BIZNIS ENGLESKOG JEZIKA – KRATAK OPIS

Kurs biznis engleskog jezika je razdvojen na dva posebna kursa zato što smo uzeli u obzir da polaznici imaju istu želju da se fokusiraju na poslovnu komunikaciju, ali da u isto vreme imaju različito poznavanje opšteg engleskog jezika. Tako da učenje neke napredne komunikacije na engleskom jeziku, ipak zahteva solidnu osnovu a to je kao minimum B1 nivo.

Kurs biznis engleskog jezika se strogo pridržava Zajedničkog evropskog referentnog okvira za jezike (CEFR – Common European Framework of Reference for languages) koji prepoznaje tri osnovna nivoa A (početni), B (srednji) i C (napredni) i šest podnivoa: A1A2B1B2C1C2.

slika - nivoi engleskog jezika

Naša škola ima aktivan pristup nastavi, a to znači da su polaznici u fokusu i da se od njih očekuje da budu aktivni učesnici u procesu učenja. Profesori podstiču diskusiju, igranje uloga i vežbe na času. Budući da imamo male grupe, moguć je i individualni pristup svakom polazniku.

Dobar deo svakog časa je predviđen za komunikaciju, tako da ovaj kurs možemo nazvati i konverzacijski. To ne znači da nije pokrivena i gramatika, čitanje i pisanje.

Zašto je važan biznis engleski možete saznati i na sledećem linku Wikipedie: https://en.wikipedia.org/wiki/Business_English

kurs bizini engleskog jezika - slika sastanka

Ako ste radili u firmi koja ima česte kontakte sa inostranim dobavljačima, kupcima i investitoroma, onda ste sigurno često osetili potrebu da unapredite svoje znanje poslovne komunikacije na engleskom jeziku.

U globalizovanom svetu često je potrebno napisati poslovno pismo, obaviti telefonski razgovor, održati neku prezentaciju, posetiti strane partnere tokom službenog puta i sl. Svi ti zadaci su posebno teški kada morate da komunicarate na stranom jeziku, a pri tome trebate da izgledate u očima poslodavca i stranih partnera samouvereno i profesionalno.

Poslovni razgovor

Na našim časovima trudimo se da obezbedimo prijatnu atmosferu, gde će svaki polaznik da bude motivisan da savlada gradivo koje mu je potrebno u praktičnom radu. Poseban fokus stavljamo na osećaj postignuća, kada naši polaznici posle nekog vremena uviđaju da su uspešno savladali potrebne veštine i da sa većim osećajem samopouzdanja i sigurnosti pristupaju komunikaciji na stranom jeziku.

slika Sitija u Londonu

Ako vas interesuje, možete pogledati i naš blog o engleskom jeziku koji ima zanimljive članke iz kojih možete nešto korisno naučiti: https://tehnoblok22.rs/blog-o-engleskom-jeziku/

ŽELITE DA UPIŠETE NAŠ KURS BIZNIS ENGLESKOG JEZIKA?

NAPIŠITE NAM:

Napišite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Scroll to Top