KURS ENGLESKOG JEZIKA ZA DECU

Kurs engleskog jezika za decu treba da pokrije početni nivo A1 i A2 CEFR skale.

Cena: 12.000 dinara;

Fond časova: 42 školska časa;

Nastava: uživo sa predavačem;

OPŠTA INFORMACIJA za kurs ENGLESKOG JEZIKA za decu

Prvi čas: je besplatan i u toku njega upoznaćete predavača, udžbenik i program nastave;

Grupa: 3-5 polaznika;

Vaš izbor: učenje u učionici (NBG, Milentija Popovića 32a) ili od kuće ( online ); Engleski za decu online je veoma udoban način za učenje i možete uštedeti dosta vremena koje se troši na putovanje. Deca već od mlađe dobi su veom vešta sa modernom tehnologijom i mogu da je koriste za učenje.

Poklon uz kurs engleskog jezika za decu: top literatura – besplatne knjige za učenje i vežbanje na engleskom u pdf;

Sertifikat za juniore na kraju uspešno završenog kursa;

Konsultacije: kako i šta posle završenog kursa;

Predznanje: nije potrebno zato što deca počinju od azbuke;

Ciljna grupa: za kurs engleskog jezika za decu su polaznici mlađe dobi koji žele da učvrste i unaprede svoje poznavanje jezika, kako bi imali bolje rezultate u školi i kako bi savladali jezik koji će im otvoriti razne mogućnosti u budućnosti.

Možete pogledati i ostale naše kurseve klikom na linkove niže:

Kurs engleskog A1 (klikni ovde)

Kurs engleskog A2 (klikni ovde)

Kurs engleskog B1 (klikni ovde)

Kurs engleskog B2 (klikni ovde)

Kurs engleskog C1 (klikni ovde)

KURS ENGLESKOG JEZIKA ZA DECU – KRATAK OPIS

U modernom globalizovanom svetu brzih tehnoloških promena i intezivne međunarodne saradnje poznavanje engleskog jezika je od presudnog značaja za uspešan i ostvaren životni put. Engleski jezik je postao međunarodni standard za sporazumevanje između stranaca. Ako se nalazite u nekoj stranoj zemlji prvi jezik na kome ćete pokušati da uspostavite komunikaciju je verovatno engleski jezik.

Veoma je važno da deca još od rane dobi počnu da uče engleski jezik i da ne izgube samopouzdanje da mogu da dostignu zavidan nivo poznavanja jezika. Strani jezik se najbolje uči ako se krene na vreme, a to znači u ranom detinjstvu. Roditelji koji se staraju o budućnosti svoje dece neće žaliti da ulože u njihovo kvalitetno obrazovanje, a jedna od važnih oblasti su i strani jezici. Naš narod nije bez razloga tvrdio da čovek vredi onoliko koliko stranih jezika zna.

Kurs engleskog jezika za decu se strogo pridržava Zajedničkog evropskog referentnog okvira za jezike (CEFR – Common European Framework of Reference for languages) koji prepoznaje tri osnovna nivoa A (početni), B (srednji) i C (napredni) i šest podnivoa: A1A2B1B2C1C2.

slika - nivoi engleskog jezika

Strani jezik se najbolje uči kroz igru, komunikaciju, igranje uloga i pesmice. To je efikasan način da se engleski jezik približi deci. Takođe, slikoviti udžbenici, zanimljive igre i kvizovi mogu da stimulišu koncentraciju i interesovanje kod mlađih polaznika.

Da bi ste imali u vidu savremen pristup učenju dece možete pogledati Cambridge sajt koji nudi interesantne aktivnosti za decu : https://www.cambridgeenglish.org/learning-english/parents-and-children/activities-for-children/

kurs engleskog jezika za decu- slika

Naša škola se trudi da obezbedi prijatnu i interesantnu atmosferu na časovima sa iskusnim profesorima koji imaju iskustvo i pedagoško obrazovanje za rad sa mlađim polaznicima. Rad sa decom ima specifičan karakter i veoma se razlikuje od rada sa odraslima. Napredak u znanju na časovima dosta zavisi od zanimljivog sadržaja i umeća i strpljenja predavača koji mora pre svega da bude vrstan pedagog.

kurs engleskog za decu - slika učionice

Važna prednost učenja jezika u našoj školi su male grupe gde svaki polaznik može da dođe do izražaja i gde je moguć individualni pristup svakom detetu. Tempo rada se prilagođava grupi i predavači se prilagođavaju u hodu potrebama mlađih polaznika.

crtež školske dece

Ako vas interesuje, možete pogledati i naš blog o engleskom jeziku koji ima zanimljive članke iz kojih možete nešto korisno naučiti: https://tehnoblok22.rs/blog-o-engleskom-jeziku/

ŽELITE DA UPIŠETE NAŠ KURS ENGLESKOG JEZIKA ZA DECU?

NAPIŠITE NAM:

Napišite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Scroll to Top