KURS C++ PROGRAMSKI JEZIK

Cena: 10,000 dinara.

Besplatno: prva 3 časa su besplatna, posle toga odluka je na vama – nastavljate ili ne;

Plaćanje za kurs C++: u dve jednake rate;

Grupe: 3-5 polaznika;

Fond časova za kurs C++: 24 školska časa;

Vaš izbor: učenje u učionici (NBG, Milentija Popovića 32a) ili od kuće ( online );

Poklon uz kurs C++: top literatura – besplatne knjige na engleskom u pdf;

Sertifikat: na kraju uspešno završenog kursa;

Konsultacije: kako i šta posle završenog kursa;

Predznanje: nije potrebno, naši predavači će vam sve objasniti u toku kursa;

Ciljna grupa: za kurs C++programski jezik: početnici koji žele da savladaju osnovni nivo programskog jezika C++ i postanu uspešni profesionalci. Posebno formiramo grupe u zavisnosti od interesovanja: za osnovce, za srednjoškolce, za studente i za zaposlene kojima odgovaraju večernji časovi tokom radne nedelje ili časovi subotom i nedeljom.

Ko može da postane programer?

kurs c++ slika nedoumice

Ustaljeno je mišljenje da programer mora da bude dobar matematičar i da ima inženjersko obrazovanje. To su tipične zablude. Programer može da bude svako ko vlada elementarnom logikom, ima želju za samoobrazovanjem i spreman je da često rešava nove probleme. Ako imate te osobine, onda možete postati uspešan programer.

Da li trebate da platite 1000 ili 2000 ili više evra za obuku? Da li trebate da idete na predavanja od godinu i više dana? Možete i tako, ako imate višak novca i vremena. Gorka istina je da nijedan kurs ili formalno obrazovanje od vas neće napraviti programera. Za uspešnog programera je potrebno dosta samoobrazovanja i prakse.

Za razliku od drugih sektora, IT sektor manje polaže na formalnosti kao što su prestižne diplome i sertifikati, a više na praktično znanje. Zašto je to tako? Kao prvo, IT znanje se lako može testirati, a kao drugo, postoji hroničan nedostatak IT stručnjaka kako na našem tržištu, tako i u inostranstvu. Raspitajte se kod već ostvarenih programera šta i kako, pre nego što zakoračite u IT svet I to će vam uštedeti dosta novca i vremena.

Knjige, forumi i besplatan sadržaj na internetu su neprocenjiv izvor informacija i znanja, koje pravi programeri koriste da bi držali korak sa aktuelnim trendovima. Što se tiče prakse, postoje internet platforme koje spajaju poslodavce i frilansere kao što je Upwork i Fiverr. Naš kurs C++ treba samo da vam otvori vrata na tom putovanju. Naši iskusni predavači će vam dati savete kako da nastavite dalje usavršavanje, da steknete praktična znanja i nađete dobar i plaćen posao.

KOLIKO SE TO PLAĆA?

Mnogi se žale kako je teško naći posao, a još teže naći dobro plaćen posao. Međutim, plate u IT sektoru su prilično visoke od eur 800 do eur 2500 i više, a mnogi oglasi za IT posao stoje mesecima i čekaju pravu osobu. U čemu je problem?

kurs c++ Java kurs slika
Fabrika KIA Motors u Slovačkoj

Teže je naći posao kao, recimo, master ekonomije ili master menadžmenta i plus morate da minimum studirate po četiri ili pet godina. Mnoge poslove u bankama i na berzama završavaju kompijuterski algoritmi tj. softver i ljudi više nemaju tu šta da traže. U fabrikama automobila gde su radile hiljade radnika, sada vidite samo ruke robota i par kompijuteraša koji sede i nadgledaju. Sve to ne treba da vas plaši, jer ako ste na vreme shvatili kuda ovaj svet ide onda ćete ubirati plodove, dok će ostali nastaviti da se žale.

galerija ucionica kontakt kurs c++
NBG, Milentija Popovića 32a

KURS C++ PROGRAMSKI JEZIK – UKRATKO

-Jezik sa više paradigmi – C ++ podržava najmanje sedam različitih stilova programiranja. –Programeri mogu odabrati bilo koji od stilova.

-Jezik opšte namene – C ++ možete koristiti za razvoj igara, aplikacija za računare, operativnih sistema, pretraživača itd.

-Brzina – kao i programiranje na C, performanse optimizovanog C ++ koda su izuzetne.

-Objektno orijentisani – C ++ vam omogućuje da složene probleme podelite u manje skupove pomoću objekata.

Budući da je C ++ jezik srednjeg nivoa, napisaćete kod koji direktno komunicira sa unutrašnjim hardverom računara. Zahvaljujući tome, razumećete kako funkcioniše računarska memorija i kako se informacije mogu sačuvati i aktivirati.

-Sigurno će proširiti vaše znanje o arhitekturi računara. Još jedan razlog da upišete naš kurs C++.

Za razliku od klasične nastave gde predavači prezentuju teorijsku osnovu, a studenti pasivno memorišu gradivo, kurs C++ je baziran na praktičnim primerima tj. “case study”, dok je teorija u funkciji praktične primene. Za lako i brzo upijanje znanja važna je interakcija tj. međusobna komunikacija između polaznika i predavača i zato se nastava praktikuje u malim grupama 3-5 polaznika.

OKVIRNI SADRŽAJ – KURS C++

-Uvod u programiranje
-Instalacija i podešavanje razvojnog okruženja
-Tipovi podataka i promenljive
-Rad sa stringovima
-Rad sa brojevima
-Dobivanje korisničkog unosa
-Izrada kalkulatora
-Nizovi
-Funkcije
-Upravljanje petljama
-If naredba
-Switch naredba
-While petlja
-For petlja
-Dvodimenzionalni nizovi (matrice)
-Komentari
-Pokazivači
-Klase i objekti
-Funkcije konstruktora
-Funkcije objekta
-Getters & Setters
-Nasleđivanje

ŽELITE DA UPIŠETE KURS?

NAPIŠITE NAM:

kurs c++ online kurs C# matrix, technology, data

Napišite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Scroll to Top