ONLINE KURS C++ PROGRAMSKI JEZIK

Cena: 10,000 dinara.

Besplatno: prvih 3 časa su besplatna, posle toga odluka je na vama – nastavljate ili ne;

Plaćanje za online kurs C++ : u dve jednake rate;

Grupe: 3-5 polaznika;

Fond časova: 24 školskih časova;

Vaš izbor: učenje u učionici (NBG, Milentija Popovića 32a) ili od kuće ( online );

Poklon uz online kurs C++: top literatura – besplatne knjige na engleskom u pdf;

Sertifikat: za online kurs C++ , na kraju uspešno završenog kursa;

Konsultacije: kako i šta posle završenog kursa;

Predznanje: nije potrebno, naši predavači će vam sve objasniti u toku kursa;

Ciljna grupa za online kurs C++programski jezik: početnici koji žele da savladaju osnovni nivo programskog jezika C++ i vremenom postanu uspešni profesionalci. Posebno formiramo grupe u zavisnosti od interesovanja: za osnovce, za srednjoškolce, za studente i za zaposlene kojima odgovaraju večernji časovi tokom radne nedelje ili časovi subotom i nedeljom.

Ko može da postane programer?

Ustaljeno je mišljenje da programer mora da bude dobar matematičar i da ima inženjersko obrazovanje. To su tipične zablude. Programer može da bude svako ko vlada elementarnom logikom, ima želju za samoobrazovanjem i spreman je da često rešava nove probleme. Ako imate te osobine, onda možete postati uspešan programer.

Da li trebate da platite 1000 ili 2000 ili više evra za obuku? Da li trebate da idete na predavanja od godinu i više dana? Možete i tako, ako imate višak novca i vremena. Gorka istina je da nijedan kurs ili formalno obrazovanje od vas neće napraviti programera. Za uspešnog programera je potrebno dosta samoobrazovanja i prakse.

Za razliku od drugih sektora, IT sektor manje polaže na formalnosti kao što su prestižne diplome i sertifikati, a više na praktično znanje. Zašto je to tako? Kao prvo, IT znanje se lako može testirati, a kao drugo, postoji hroničan nedostatak IT stručnjaka kako na našem tržištu, tako i u inostranstvu. Raspitajte se kod već ostvarenih programera šta i kako, pre nego što zakoračite u IT svet I to će vam uštedeti dosta novca i vremena.

Knjige, forumi i besplatan sadržaj na internetu su neprocenjiv izvor informacija i znanja, koje pravi programeri koriste da bi držali korak sa aktuelnim trendovima. Što se tiče prakse, postoje internet platforme koje spajaju poslodavce i frilansere kao što je Upwork i Fiverr. Naš online kurs C++ treba samo da vam otvori vrata na tom putovanju. Naši iskusni predavači će vam dati savete kako da nastavite dalje usavršavanje, da steknete praktična znanja i nađete dobar i plaćen posao.

ONLINE KURS C++ PROGRAMSKI JEZIK – UKRATKO

-Jezik sa više paradigmi – C ++ podržava najmanje sedam različitih stilova programiranja. –Programeri mogu odabrati bilo koji od stilova.

-Jezik opšte namene – C ++ možete koristiti za razvoj igara, aplikacija za računare, operativnih sistema, pretraživača itd.

-Brzina – kao i programiranje na C, performanse optimizovanog C ++ koda su izuzetne.
-Objektno orijentirani – C ++ vam omogućuje da složene probleme podelite u manje skupove pomoću objekata.

Budući da je C ++ jezik srednjeg nivoa, napisaćete kod koji direktno komunicira sa unutrašnjim hardverom računara. Zahvaljujući tome, razumećete kako funkcioniše računarska memorija i kako se informacije mogu sačuvati i aktivirati.

-Sigurno će proširiti vaše znanje o arhitekturi računara.

Za razliku od klasične nastave gde predavači prezentuju teorijsku osnovu, a studenti pasivno memorišu gradivo, online kurs C++ je baziran na praktičnim primerima tj. “case study”, dok je teorija u funkciji praktične primene. Za lako i brzo upijanje znanja važna je interakcija tj. međusobna komunikacija između polaznika i predavača i zato se nastava praktikuje u malim grupama 3-5 polaznika.

ŠTA ĆETE NAUČITI – ONLINE KURS ZA PROGRAMSKI JEZIK C++

-Tipovi podataka;

-Operatori;

-Funkcije;

-Sintaksa;

-Input-Output;

-Petlje;

-Prekidači;

-Pokazivači (pointers);

-Nizovi;

-Vektori;

-Binarni brojevi;

-i još toga…

ŽELITE DA UPIŠETE ONLINE KURS C++?

NAPIŠITE NAM:

online kurs c++ slika matrix

1 komentar za “ONLINE KURS C++ PROGRAMSKI JEZIK”

Napišite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Scroll to Top